Vi är en liten byrå med stora ideér.

Holy Moly är en Stockholmsbaserad fullservicebyrå som skapar och exekverar idéer med syfte att stärka relationen mellan varumärken och dess målgrupp.

Vi har lång erfarenhet, bred kompetens och hoppar på varje projekt med målet att ta fram något nytt, spännande och som skapar värde på riktigt.

Vi skapar varumärkesidentiteter, designar och utvecklar webbsidor, skriver manus och producerar filmer, animerar rörliga ikoner och allt däremellan.

2017

Låt oss backa bandet lite grann. Året var 2017. Bora jobbade som Senior Art Director på en erkänd reklambyrå i Stockholm och Michel frilansade som UX-designer samtidigt som han jobbade som byggnadsprojektör på heltid. De träffades varje söndag hemma hos Bora och jobbade med sin startup som skulle ta över världen. De hade varit vänner sedan barnsben men det var först då de insåg hur bra de funkade ihop kreativt.

Båda hade tröttnat på sina jobb och ville vidare men visste inte vart. Då föddes idén om att starta en byrå ihop. I början var det bara en dum idé. Men den växte och växte och blev så stor att den i princip var oundviklig.

En dag, utan att ha pratat med varandra, sa båda upp sig från sina jobb. Det var som ett klyschigt tecken från universum. Holy Moly var nu ett faktum.

2023

Nu, efter ca 6 år, har vi lyckats bygga en grym byrå med en imponerande kundportfölj. Vi har ett stort nätverk av kreatörer och utvecklare som hjälper oss att skapa grymma grejer till våra kunder. Vi trivs med att arbeta nära våra kunder för att nå bästa möjliga resultat. Våra kunders utmaningar är våra utmaningar och när de lyckas så lyckas vi. Denna mentalitet tror vi är varför våra kunder väljer att stanna kvar hos oss i så många år.

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte