Trycksaker

1.4

Trycksaker är ett ganska brett uttryck som omfattar bl.a. broschyrer, visitkort, flyers, affischer, kataloger och en rad andra trycksaker. Kort så handlar det om produkter eller enheter som ska kommunicera ett budskap i enlighet med företagets varumärke.

Broschyrer, kataloger och mer

Vi har lång erfarenhet av att ta fram broschyrer, flyers, affischer och andra typer av trycksaker och marknadsföringsmaterial – från idé och koncept till design och tryck. Vi jobbar ofta nära kunden för att förstå deras utmaningar och behov för att sedan ta fram idéer och utföranden som möter dessa. Vi går igång på att skapa något nytt – vare sig det är koncept, hur vi skriver texterna, själva designen eller hur enheten trycks och vilket material vi använder – så försöker vi alltid utmana både kunden och oss själva.

Hur vi jobbar

Varje projekt är unikt och varje kund har sina unika behov. För att uppnå bästa möjliga resultat så är förståelse för kunden, deras produkter och tjänster samt marknaden väldigt viktig. Beroende på storleken av projektet så kan en workshop, ett uppstartsmöte eller bara ett samtal räcka för att vi ska få en helhetsbild. Därefter ser processen oftast likadan ut – med start från idé och koncept till copy och design. Vi synkar gärna med kunden med jämna mellanrum för att säkerställa en träffsäker leverans.

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte