Reklam och marknadsföring

4.1

Marknadsföring är ett måste oavsett bransch, målgrupp och produkt. Vi har hjälpt både globala och lokala företag med skräddarsydda reklamkampanjer och marknadsföringsstrategier för att hitta den perfekta kombinationen av strategi och kreativitet som tilltalar målgruppen och skapar ett långvarigt intryck.

Syns du inte finns du inte

Vi hjälper företag att nå ut till sin målgrupp med skräddarsydda reklam- och marknadsföringsstrategier. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att förstå deras behov och mål, och skapa en strategi som tar hänsyn till alla parametrar inklusive budget, målgrupp, produkt, kanal och marknad.

När den strategiska biten är på plats, tar vi fram den kreativa idén som blir hjärtat i hela strategin. Vi älskar att skapa något som är unikt och tilltalar folk på en känslomässig nivå – så att det skapar ett bestående intryck.

Vi börjar med att analysera företagets målgrupp, konkurrenter och marknaden som helhet. Baserat på vår analys tar vi fram en skräddarsydd marknadsföringsstrategi som inkluderar en mix av olika marknadsföringskanaler, såsom sociala medier, sökmotoroptimering, print, rörligt, e-postmarknadsföring och PPC-annonsering.

När både den strategiska och den kreativa delen är klara, är det dags att implementera den och noggrant övervaka dess resultat. Vi mäter och analyserar resultaten av våra kampanjer för att hela tiden förbättra och optimera våra strategier.

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte