Animation och rörlig grafik

3.1

Vi på Holy Moly är specialiserade på att skapa engagerande och imponerande rörlig grafik och animationer som hjälper våra kunder att nå ut till sin målgrupp på ett effektivt sätt.

Hur vi jobbar

Planering och konceptualisering: Vi inleder alltid våra projekt med en planeringsfas där vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras varumärke, målgrupp och budskapet de vill förmedla. Vi skapar ett koncept och storyboard som visar hur animationen kommer att utvecklas, vilket ger kunderna en bild av slutprodukten.

Designfas: När vi har nailat första delen, går vi vidare till designfasen där vi skapar anpassade grafiska element med allt vad det innebär. Om företaget har ett bibliotek av färdiga element så använder vi oss av det så mycket som möjligt, alternativt tar fram nya som följer deras grafiska riktlinjer. Vi använder oss av bl.a. Adobes olika verktyg för att skapa högkvalitativt och anpassat grafiskt innehåll.

Animeringsfas: Efter att vi har designat de olika elementen, använder vi verktyg som Adobe After Effects och Animate för att animera grafiken. Vi använder oss av storyboardet vi tog fram för att hålla koll på hur varje scen ska se ut. Vi skriver även manus och spelar in voice overs vid behov.

Slutlig bearbetning: När animationen är klar, går vi igenom en slutlig bearbetning och anpassning av videon för sociala medier och andra plattformar. Vi använder oss av verktyg som Adobe Premiere för att klippa och redigera videon i rätt format och längd. Vi kan också lägga till undertexter, musik, effekter och ljud för att skapa en mer engagerande produkt.

Vi jobbar bl.a. med dessa verktyg

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte