Startups

5.1

Vi kommer från startup-världen, där vikten av att snabbt anpassa sig och lära sig av sina misstag är en nödvändig del av resan. Efter att ha jobbat med två startups, har vi expertisen att hjälpa andra att förverkliga sina drömmar. Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att utveckla, designa, lansera och marknadsföra en framgångsrik startup.

Startup's

Holy Moly kommer från startup-världen och vi har tillbringat flera år med att arbeta med våra egna startups. Två av dem faktiskt. Så vi vill gärna påstå att vi vet hur det fungerar. Vi har gjort alla misstagen och vi har även tagit de rätta besluten. Våra drömmar kanske inte slog igenom (även om Holy Moly föddes som resultat av våra satsningar) men vi växte otroligt mycket – som entreprenörer, kreatörer, designers, projektledare och utvecklare. Vi lärde oss mycket under denna resa och vi älskar att dela med oss av vår kunskap till andra som precis ska börja sin.

Vi har kunskapen och erfarenheten som krävs för att utveckla koncept och ta fram strategier, designa, utveckla, lansera och marknadsföra en framgångsrik startup.

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte