Ett bättre sätt att skala och hantera webbplatser

Ett samarbete med ett snabbt växande produktutvecklingsföretag där vi fick möjligheten att ta fram en distinkt varumärkesidentitet.

Teknik i framkant

Vi hade nöjet att arbeta med Deployr, ett snabbt växande produktutvecklingsföretag baserat i Stockholm. Deras team består av skickliga och motiverade produktentusiaster, affiliate-veteraner och affärsutvecklare, som med spetsteknologi och gedigen erfarenhet utvecklar sin egen plattform för att hjälpa företag att launcha, drifta och skala upp deras verksamheter.

Brand Identity

Branding är en viktig aspekt av UI-design eftersom det sätter tonen och skapar en konsekvent visuell identitet för produkten. Ett väldesignat varumärke kan bidra till att bygga förtroende och trovärdighet hos användarna, vilket gör dem mer benägna att engagera sig i produkten. I vårt arbete med Deployr har vi fokuserat på bl.a. färger, typografi och grafiska element för att lyfta gränssnittet genom hela designen.

En stark symbol

Symbolen härstammar från on/off-symbolen som lätt känns igen och för med sig en positiv känsla av något som är aktivt, fungerar och gör skillnad. Samtidigt utformar den även bokstaven "D" i Deployr. Symbolen gör sig bra både ensam och tillsammans med ordbilden.

Relaterade kundcase

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte