Illustrationer och ikoner

1.3

Att använda illustrationer och/eller ikoner är ett sätt att förenkla kommunikationen av ett budskap. Eftersom vi människor förstår bilder snabbare än vad vi förstår texter (tar ju längre tid att läsa ett stycke text) så är det många gånger fördelaktigt att använda sig av ikoner och illustrationer.

En illustration säger mer än 1000 ord

Vi skapar skräddarsydda illustrationer och ikoner till våra kunder som visualiserar deras varumärkes unika identitet. Från marknadsföringskampanjer till webbplatser – dessa illustrationer och ikoner ger liv till idéer och kommunicerar med målgruppen på ett effektivare sätt.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram illustrationer som visualiserar bökiga flöden eller komplexa strukturer – men vi gillar även att designa lättsamma illustrationer.

Ikonografi

Vi förstår vikten av att skapa ikoner som inte bara ser bra ut utan också kommunicerar effektivare, samtidigt som de visualiserar varumärket på ett konsekvent sätt. Det är därför vår designprocess börjar med att djupdyka i kundens verksamhet och deras befintliga grafiska profil för att kunna ta fram en ikonfamilj som linjerar med resten av varumärket.

Vi designar varje ikon med omsorg och uppmärksammar varje detalj för att säkerställa att den passar in i den övergripande visuella identiteten. För att ytterligare stärka varumärket kan vi skapa en heltäckande ikonfamilj som kan användas konsekvent i alla kanaler.

Från koncept till slutprodukt, vi arbetar nära kunden för att säkerställa att ikondesignen överensstämmer med deras vision och effektivt kommunicerar deras budskap.

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte