Postproduktion – skillnaden mellan en bra och en fantastisk film

3.3

Postproduktionen är den sista fasen i en filmproduktion, det är här all magi verkligen tar sin plats. Det är här är alla pusselbitar samlas för att skapa en sammanhängande och gripande historia. Från redigering och färgsättning till ljud och visuella effekter – postproduktion är där vi tar råfilmen och gör den till ett konstverk. Det är skillnaden mellan en bra och en fantastisk film.

Postproduktion

Postproduktion är en viktig del av filmproduktionen där vi tar hand om allt arbete som sker efter att själva inspelningen är klar. Som byrå är vi specialiserade på postproduktion och erbjuder våra kunder högkvalitativt arbete som garanterar att varje filmprojekt blir så bra som möjligt.

Efter inspelningen börjar postproduktionen med att samla allt inspelat material och organisera det på ett strukturerat sätt. Vi arbetar sedan med att klippa och redigera materialet för att skapa en färdig film som uppfyller kundens önskemål. Detta inkluderar att klippa och sätta ihop alla scener, justera färg och ljussättning, lägga till ljud och musik och arbeta med specialeffekter för att skapa en film som verkligen sticker ut.

Våra tjänster inom postproduktion inkluderar allt från klippning och redigering till ljudproduktion, VFX (visual effects) och color grading. Vi arbetar också med olika format, såsom sociala medie-vänliga format, för att se till att kundens film når ut till så många som möjligt.

Vi jobbar bl.a. med dessa verktyg

Relaterade kundcase

Relaterade tjänster

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte