Webbdesign och -utveckling av hemsidor som skapar leads och konverterar

2.1

Vi anser att en modern och välutvecklad webbplats bör vara snabb, skalbar, effektiv och användarvänlig. Som webbyrå hjälper vi er att ta fram alla delar som krävs för att lyckas med den digitala satsningen. Vi sätter stort fokus i ta fram presterande hemsidor som är snygga, användarvänliga och konverterande.

Hemsidor som konverterar
Professionella, tilltalande och användarvänliga hemsidor med fokus på konvertering.

Vi driver hela projektet
Vi tar ansvar och leder arbetet från första möte till slutleverans och underhåll.

Ett tryggt val
Vi tar hänsyn till säkerheten och erbjuder alltid drift och förvaltning av webbplatsen.

Strategi, design och utveckling

Vi driver webbprojektet hela vägen från idé till lanserad webbplats. Vi utgår alltid från en tydlig och användar-centrerad design som linjerar med ert varumärke, vision och budskap. Vi håller workshops för att skapa insikter som ligger till grund för webbprojektet. Genom att undersöka syfte, mål och vision i en förstudie skapas förståelse och engagemang från beställaren i utvecklingsprocessen.

Webbdesign

Webbdesign handlar i grunden om hur en webbplats ska se ut. Designprocessen är viktig och innehåller oftast moment som är avgörande för hur hemsidan kommer att prestera när den väl går live. Målet med webbdesign är därför att skapa en webbplats som är användarvänlig, logiskt strukturerad, estetiskt tilltalande, funktionell och som på ett effektivt sätt kommunicerar budskapet till användarna. Detta påverkar hur användarna uppfattar och interagerar med webbplatsen och därför kan en bra webbdesign bidra till att öka förtroendet för ett varumärke. Vi designar och utvecklar alltid för att fånga upp potentiella kunder på bästa sätt.

Verktyg, språk och plattformar vi jobbar med

Webbutveckling

Webbutveckling är en teknisk process som handlar om att bygga och implementera webbplatser och webb-applikationer enligt en webbdesign. Vi ansvarar för att ta den övergripande visionen för en webbplats och förvandla den till en fungerande och användbar digital plattform.

En viktigt aspekt av webbutveckling är att ta hänsyn till användarupplevelsen och säkerställa att webbplatsen är responsiv och enkel att använda på alla enheter. Dessutom är det viktigt att tänka på affärsnytta och strategi när man väljer teknik och lösningar, så att webbplatsen är effektiv och skapar värde för företaget och dess användare. Vi har erfarenhet och kunskap inom en rad tekniker, ramverk och plattformar vilket hjälper oss att skräddarsy och anpassa lösningar efter kundens unika behov och önskemål. Det är då vi skapar nytta med webbutvecklingen.

Vi hjälper till med:

  • Responsiv design: Mobila enheter utgör en betydande andel av internet-trafiken. Därför är det viktigt att säkerställa att din webbplats är mobilanpassad, vilket innebär att den kan anpassa sig till olika skärmstorlekar och upplösningar

  • Sid-hastighet: Besökare förväntar sig snabba laddtider och därför är det viktigt att optimera en webbplats så att sid-hastigheten inte påverkas. Detta genom att bl.a. minimera bilder och filstorlekar, reducera HTTP förfrågningar samt att använda caching mm.

  • Onsite SEO: Bra webbutveckling innebär ofta att man bör säkerställa att webbplatsen är optimerad för sökmotorer. Detta inkluderar användning av korrekt heading, tags, optimerade bilder, SEO-vänliga URL mm.

  • Säkerhet: Säkerhet är viktigt för alla webbplatser. Därför måste man som utvecklare implementera SSL-certifikat, brandväggar och regelbundna säkerhetskopior för att skydda mot cyberattacker.

  • Användarvänlighet: Användarvänligheten är minst lika viktig som själva webbutvecklingen. Detta innebär att webbdesignen måste vara enkel att navigera, ha tydliga calls-to-actions, inneha relevant innehåll i form av texter och bilder mm.

  • Tillgänglihet: Tillgänglighet för användare med funktionshinder, som att se till att webbplatsen är kompatibel med skärmläsare och enbart tangentbordsnavigering, och följa tillgänglighetsstandarder som WCAG 2.1.

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte