Platsen för hybrida möten får ett nytt utseende

Invite People uppdaterar sin visuella identitet.

En helt ny visuell identitet

Invite People är en digital plattform för hybrida evenemang och konferenser. Den ger sina användare alla verktyg de behöver för att streama evenemang och ha meningsfulla interaktioner med sin publik – digitalt, fysiskt eller både och. Plattformen är välutvecklad och förenklar alla aspekter som är relaterade till ett evenemang – från genomförande och marknadsföring till uppföljning och undersökningar. Detta ger användaren full kontroll och möjliggör insamling av obegränsad data och skapande av värdefulla insikter.

Vi designade en helt ny logotyp och en symbol som är inspirerade av den klassiska "bjud in"-symbolen/knappen som används globalt i appar och digitala plattformar – silhuetten av en person och plustecknet. En otroligt passande symbolik eftersom Invite People är en digital plattform för evenemang som man bjuder in människor till – därav namnet "Invite People". I det här fallet ser i:et ut som en gubbe och det avkapade t:et som ett plustecken.

Bort med det gamla, in med det nya

Vi skapade en ny färgpalett där vi endast behöll deras primära färg, designade gradienter som visualiserar en kraftigt suddig vy av starka strålkastare och valde en ny typsnittsfamilj som bättre harmoniserar med deras nya visuella identitet.

Vi skrev även ett par one-liners i marknadsföringssyfte. Dessa användes i social medier för att driva trafik till deras webbplats.

Relaterade kundcase

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte