Sveriges nya leverantör av solenergi

Solsam, ett nytt och innovativt företag inom solceller, har potentialen att revolutionera energibranschen.

Logotyp

Vi skapade en rätt så minimalistisk logotyp som tydligt förmedlar Solsams kärnverksamhet. Symbolen visualiserar solpaneler, och de olika färgerna i symbolen bildar bokstaven 'S'. Denna symbol kompletterar logotypen på mindre ytor där den primära logotypen inte är lika tydlig.

Färgpalett

Färgerna i Solsams färgpalett hämtade vi från element som har en nära koppling till Solsams identitet - den blåa färgen representerar himlen, den orangea färgen symboliserar solen, och den mörkblåa färgen hämtar inspiration från solpanelerna. Tillsammans skapar dessa färger en unik och mycket passande färgpalett som effektivt möter Solsams kommunikationsbehov.

Webbplats

Vi ansvarade för design och utveckling av Solsams webbplats. Solsam är den enda aktören som möjliggör köp av solceller direkt via deras webbplats med Klarnas betallösning (åtminstone i skrivande stund). Webbplatsen har också integrerat flera andra funktioner, inklusive en solcellskalkylator kopplad till Google Maps där besökaren enkelt kan beräkna kostnaden genom att mäta sitt tak med hjälp av detta verktyg.

Relaterade kundcase

Vill du jobba med oss?

Boka en 30-minuters konsultation och ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och se bra ut. Du kan också ringa +46 (0)8 97 28 88 eller skicka ett mail till hello@holymoly.se

Boka möte